Íme, egy egyszerű recept a gesztenyés mogyorós pralinéhoz:
Hozzávalók:
400 g gesztenyemassza (konzerv vagy házilag készített)
150 g darált pirított mogyoró
30 ml MaxAroma Tejszínes Mogyoró Aroma
10 dkg kakaópor
Elkészítés:
Ha nem készen vásárolt gesztenyemasszát használunk, először készítsük el a masszát. Ehhez főzzük meg a gesztenyét puhára, majd törjük pépesre egy villa segítségével, vagy turmixoljuk össze és hagyjuk kihűlni.
Egy tálban keverjük össze a gesztenyemasszát, a darált pirított mogyorót, és MaxAroma Tejszínes Mogyoró Aromát, amíg egy egységes masszát nem kapunk. Ha túl lágy a massza, és nehéz formázni, hűtsük le egy rövid ideig a hűtőben.
Vegyünk egy teáskanálnyi mennyiséget a gesztenyés, tejszínes mogyorós masszából, és formázzunk belőle golyókat. Majd forgassuk meg kakaóporban. Tálalásig tegyük vissza a hűtőbe.
Ez a gesztenyés mogyorós praliné egy finom és könnyen elkészíthető édesség, amelyet bármikor élvezhetsz, vagy ajándékként is adhatsz. Jó étvágyat!
Kapcsolódó termékeink
MaxAroma élelmiszer aroma